İskenderunspor 1967, Hacettepe Maçıyla Yeniden Doğacak!

0
252

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta kentimizi temsil eden İskenderunspor 1967, ligde verilen devre arası tatilinin bitmesi ile ikinci devrenin ilk maçına bu hafta sonu çıkıyor. Turuncu-Mavili ekibimiz ikinci yarının ilk maçında Hacettespor’a konuk olacak. Ligin ilk devresini kötü bir şekilde kapatan İskenderunspor 1967, Hacettepespor’u evinde yenerek, ikinci devreye galibiyetle başlamak ve yepyeni bir sayfa açmak istiyor.

Ligin ikinci devresine, yeni bir oluşum ile girecek olan İskenderunspor 1967, Antalya kampının son günlerinde, Pazar günü konuk olacağı Hacettepe maçının hazırlıklarını yaptı. 10 günlük Antalya kampının bugün sona erecek olması ile birlikte İskenderunspor 1967 Hacettepe maçı için direk Ankara’ya geçecek ve son hazırlıklarını burada yapacak.

Öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyleyen Mavi Turunculu yöneticiler, hafta sonu yapılacak maçta ligde üst sıraları zorlayan Hacettepe’yi yenerek, yeni bir sayfa açmak istediklerini belirttiler. Ligin ilk devresinde Hacettepe’ye yenildiklerinin de altını çizen yöneticiler bu maçın kendileri için rövanş niteliği taşıdığını da ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here