Homend Antakya’ya Milli Oyuncu!

0
72

Homend Antakya Belediyespor Melek Bilge’yi Transfer Etti. 180 Kez Milli Olan Oyuncu Resmi Sözleşmeyi Belediye Başkanı Savaş’ın Makamında İmzaladı…

Türkiye Kadınlar 1. Ligi (TKBL)’nde kentimizi başarı ile temsil eden Homend Antakya Belediyespor, Ceyhan Belediyespor’dan milli oyuncu Melek Bilge ile resmi anlaşma sağlayarak renklerine dâhil etti.

Daha önce Beşiktaş, Galatasaray ve Mersin Büyükşehir takımlarında da oynayan Melek Bilge son olarak Ceyhan Belediyespor takımının formasını giyiyordu. Temsilcimiz 1.93 boyunda, pivot mevkiinde oynayan ve 180 kez milli takım formasını giyen Bilge ile sezon sonuna kadar antlaşma sağladı. 1989 doğumlu başarılı oyuncu, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın makamında resmi mukaveleye imza atarak Homend Antakya Belediyespor’lu oldu. Sözleşme imza töreninde kulüp idari menejeri Mesut Yılmaz’da hazır bulundu.

Yeni transfer Melek Bilge, Homend Antakya Belediyespor ailesine katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Transferime emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kurumsal bir yapıya, iyi bir yönetime ve teknik kadroya sahip, en önemlisi coşkulu bir taraftarı bulunan Homend Antakya Belediyespor’a elimden gelen katkıyı sağlamak istiyorum” dedi.

Başkan Savaş’ta, bu transferle takımın gücüne güç katıldığını ifade ederek; “Takımımıza Milli Takımlarımızın çeşitli kategorilerde 180 kez Milli formayı giymiş tecrübeli bir oyuncuyu dâhil ettik. Yeni transferimizin takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here