İskenderunspor 1967, Gebze’den de Eli Boş Döndü!

0
55

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden İskenderunspor 1967 ligin son sırasında yer alan Gebzespor’a da mağlup olarak düşme hattında derin bir yara aldı. Kendi rakiplerinin puan kaybettiği hafta son sıradaki rakibinden puan alamayan Mavi-Turunculu ekip düşme hattından bir türlü kurtulamadı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Gebzespor oldu. Ligin son sırasında olmasına rağmen oyuna şampiyonluk maçı gibi başlayan ev sahibi ekip erken dakikalarda da golü buldu. Dakikalar geçtikçe İskenderunspor 1967 kalesinde baskısını artıran Gebzespor, korner atışında iyi yükselen ve kafa vurmayı başaran İshak’ın 18. dakikadaki golü ile 1-0 öne geçti. Geriye düşen İskenderunspor 1967, ilk yarıda girdiği birçok pozisyondan faydalanamadı ve ilk yarı 1-0 tamamlandı. İkinci yarıda biraz daha toparlanan ancak bir türlü golü bulamayan İskenderunspor 1967, 90 dakikanın sonunda da tek gole bıyun eğerek, kente eli boş döndü.

Maç Öncesi İşadamlarından Ziyaret

Gebze Alaattin Kurt Stadında oynana maça işadamlarının da ilgisi oldu. Takımı otelde ziyaret eden Başkan Nuri Üysel, İskenderun Ticaret Odası (İTSO) Başkanı Halil Şahin, Erdem Ünlüçetinkaya ve bazı iş adamları maç öncesinde takıma başarılar dilediler. Başkan Nuri Üysen yaptığı kısa konuşmasında; “Sizleri burada yalnız bırakmamak için geldik hepinize başarılar diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here