İskenderunspor 1967 Derince’den 1 Puanla Döndü

0
71

iskenderunspor 1967 (60)Ligde kalma mücadelesinde, önündeki en büyük engellerden biri olan Derince Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelen İskenderunspor 1967, sert ve bir o kadarda çekişmeli geçen karşılaşmadan sadece 1 puan çıkarabildi. 90 dakika sonunda 1-1 tamamlanan karşılaşmada 2 de kırmızı kart çıktı.

3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor 1967, kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Derince Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Mavi Turunculu ekip, 12. dakikada Hüseyin Teker’in golü ile 1-0 öne geçti. Skora denge getirmek için konuk ekip, pozisyonları cömertçe harcadı. İlk yarının bitimine 1 dakika kala bir pozisyon sonunda İskenderunspor 1967’li Başaran, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

İkinci yarıda İskenderunspor 1967, skoru korumak ve farkı açmak adına hamleler yapsa da konuk ekibin karşılaşmanın 57. dakikasında Cenk Cengiz ile gelen golüne engel olamadı: 1-1. Golün hemen ardından bu kez de Derince Belediyespor’dan Tolga, ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı.  Karşılaşmanın kalan dakikalarda başka gol olmayınca her iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here