İDÇspor Yine Eli Boş Döndü!

0
78

idçspor sezon (35)Stat: Atatürk

Hakemler: Serkan Ergün**, Salim Duran**, Salim Şanlıer**

Balıkesirspor: Ahmet Şahin***, Caner***, Rıza***, Koray**, Kerem***, Ali Akburç** (Dk.77 Deniz*), Muhammet** (Dk.88 İlyas?), Ertuğrul***, Salih**, Ali Öztürk***, Hüseyin** (Dk.62 Özcan*)

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun**, İbrahim**, Onur***, Ömür**, Oğuzhan*, Mert* (Dk.64 Ömer*), Serkan*, Deniz**, Samet* (Dk.65 Cebrail*), Eren*, Hamza* (Dk.88 Tanju?)

Goller: Dk.16 Koray, Dk.50 Ali Öztürk (Balıkesirspor)

Sarı Kartlar: Oğuzhan (İskenderun Demir Çelikspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu lider Balıkesirspor’a, karşılaşmanın her iki yarısında da yediği birer gol ile mağlup oldu. İDÇspor, lider karşısında İskenderunspor 1967’den takıma kazandırdığı Tanju’ya ilk kez forma şansı verdi.

Balıkesir’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi lider Balıkesirspor hızlı başladı. Karşılaşmanın 16. dakikasında Muhammet’in soldan kullandığı korner atışından gelen topa Koray, diziyle dokundu. Meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0. İlk yarının son dakikasında ev sahibinin geliştirdiği atakta Hüseyin’in pasında Caner kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Kaleci Ceyhun topu kornere çeldi. İlk yarı ev sahibinin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda oyunda yine daha istekli başlayan ve ne istediğini bilen bir takım görüntüsü içerisinde olan yine ev sahibi idi. 50. dakikada Hüseyin’in pasıyla ceza alanında topla buluşan Ali Öztürk, sert ve düzgün bir vuruşla skoru 2-0 yaptı.

İskenderun Demir Çelikspor’un 85. dakikada geliştirdiği etkili atakta Serkan’ın sağdan ortasında topa iyi yükselen Eren, Kaleci Ahmet’ten önce kafa ile topa dokundu. Meşin yuvarlak boş kale yerine yandan auta gitti. Karşılaşmada başka gol olmayınca temsilcimiz, bu haftayı da eli boş geçirdi.

İskenderun Demir Çelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, devre arasında İskenderunspor 1967’den transfer edilen Tanju Köse’ye, 88. dakikada oyuna alarak ilk kez forma vermiş oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here