İskenderunspor 1967 Allah’a Emanet

0
68

iskenderunspor 1967 (62)Stat: 5 Temmuz Stadı

Hakemler: Mehmet Güngör**, Gündoğdu Yiğit**, Levent Çakır**

İskenderunspor 1967: Çetin*(Dk. 70 Mustafa*), Savaş*, Ferhan*, Mehmet*, İsmail*, Hüseyin*, Uğur**, Sedat*, Abdurrahman**, Ali* (Dk.46 İbrahim*), Aykut* (Dk. 46 Anıl*)

Çanakkale Dardanelspor: Erdi**, Safa**(Dk. 75 Süleyman*), Onur**, Yavuz**,. Erhan***, Ömer***, Mustafa**, Murat**, Umut**(Dk. 60 İlker**), Alican **, Uğur**(Dk. 82 Ardahan*)

Sarı: Mehmet, Uğur, Ali, İbrahim(İskenderunspor 1967), Ömer, Uğur (Ç. Dardanelspor)

Gol: Dk. 81 Uğur(İskenderunhspor 1967), Dk. 10 Erhan, Dk. 21 Safa, Dk. 54 Mustafa, Dk. 66-89 İlker, (Ç. Dardanelspor)

Ligde kalma ümitlerini mcizelere bağlayan İskenderunspor 1967, sahasında konuk ettiği Çanakkale Dardanelspor’a 5-1 yenilerek lige havlu attı. Mutlak galip gelmesi gereken maça tutuk başlayan Mavi-Turunculu ekip, güçlü rakibi karşısında istenilen oyunu sergileyemedi ve henüz ilk dakikalarda mağlup duruma düştü. 10. dakikada soldan gelişen atakta Umut’un ceza alanına ortasını iyi takip eden Erhan, plase bir vuruşla Dardanelspor’u öne geçirdi: 0-1.

21. dakikada ise Mavi-Turunculu ekibin ümitleri tükenmeye başladı. Dardanelspor’un soladn gelişen atağında Ömer Safa’yı gördü. Safa, bekletmeden vurdu, kaleci Çetin’in müdahalesine rağmen topu filelerle buluşturdu: 0-2. 45+2. dakikada ceza alanı yayı üzerinden şansını deneyen Abdurrahman gol vuruşu yapamayınca ilk yarı konuk ekibin üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarıda da konuk ekip daha istekli bir görüntü sergiledi. 54. dakikada Erhan, sağdan kaleye ortaladı. Yaşanan karambolda top uzaklaştırılamayınca Mustafa araya girdi ve takımının 3. golünü attı: 0-3. 66. dakikada ise orta alandan Mustafa Boz’un ara pasında İlker, topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kalan İlker, plase bir vuruşla farkı açtı: 0-4.

81. dakikada İskenderunspor 1967’nin golü geldi. Rakip ceza alanında yoğunlaşan Turuncu-Mavili futbolculardan Abdurrahman, pasını Uğur’a verdi. Uğur, çaprazdan sert vurdu ve Dardanelspor’un ağlarını havalandırdı: 1-4. 89. dakikada ise son sözü yine İlker söyledi. Soldan Alican’ın pasıyla hareketlenen İlker güzel bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının 5. golünü kaydetti: 1-5. Karşılaşma da konuk ekip Çanakkale Dardanelspor’un 5-1’lik galibiyetiyle tamamlandı. Bu sonuç İskenderunspor 1967’nin matematiksel olarak da ligden düştüğünün sonucu oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here