İskenderunlu Model, İstanbul’da Boy Gösteriyor

0
259

tuncay çakmak1Dört yıldan bu yana Dubai, Umman ve Hindistan gibi Ortadoğu ülkelerinde modellik yapan İskenderunlu Tuncay Çakmak, bu kez İstanbul’da boy göstermeye başladı. Başarılı genç modelin yükselen başarı grafiği İskenderun’daki yakınları ve dostlarının da gurur kaynağı oldu.

2010 yılında Engin Yıldırım tarafından kurulan PeraModa Grup 4. Yılında Perakende Alış Veriş Merkezi ve Moda Dünyasının önemli isimlerini İstanbul Rixos Taksim Otel’de buluşturdu. Görkemli gecede, moda dünyasının ünlü isimleri yine en çarpıcı koleksiyonlarını gözler önüne serdi. İskenderunlu Model Tuncay Çakmak’ta bu özel organizasyonda CALIK DENİM Holding’in tasarımcısı olan ve kısa film yönetmenliği yapan Modacı Ahmet Giray Yılmaz defilesinde boy gösterdi. Tüm izleyenlerin ilgi odağı olan Tuncay Çakmak, Ağustos ayında yapılacak olan büyük bir organizasyonda tekrar yer alacağını belirtti.

Gecede Aktör Nuri Alço,  Vahe Kılıçaslan, Şenol İpek ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu yerli markaları, modacıları ve tekstil üretimini desteklemek amaçlı podyuma manken olarak çıktı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here