İskenderun’da ‘Futbol’ Haftası!

0
100

spor-santrafourFutbol Oscarları Ödül Töreni ile Kanal t’nin Sevilen Spor Programı ‘Santrafour’ Bu Hafta Sonu İskenderun’da Olacak!

Tanınmış spor adamlarının da katılacağı “Global Goal Türkiye Futbol Oscarları Ödül Töreni” bu hafta sonu İskenderun’da gerçekleştirilecek. 14 Aralık Cumartesi günü (yarın) yapılacak ödül töreninin ardından 15 Aralık Pazar günü de Kanal t’nin sevilen spor programı ‘Santrafour’ da yine İskenderun’dan canlı yayın yapacak.

Global Goal Futbol Oscarları Ödül töreni için kentimize gelecek olan Kanal t Televizyonu, Pazar günü İskenderun’dan canlı yayın yapacak. Canlı yayınlanacak olan Santrafour programına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, canlı yayın konuğu olarak katılacak.

Futbolseverler tarafından ilgiyle izlenen Santrafour program, saat 22.30’da bu kez İskenderun’da tüm Türkiye ve dünyaya seslenecek. Sahildeki İskenderun Belediyesi Sosyal Tesis 3’ten canlı yayınlanacak programı, Kanal t Spor Servisi Müdürü Başar Büyükkol hazırlayıp, sunacak. Başkan Civelek’in konuk olacağı Santrafour adlı programa Teknik Direktör Güvenç Kurtar da katılacak.

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile Teknik Direktör Güvenç Kurtar’ın yanı sıra diğer spor adamlarının da konuk olacağı Santrafour programının yayınlanacağı Kanal t; TÜRKSAT frekans 12.685, polarizasyon yatay (H), Symbol rate 30.000, DSMART 97. Kanal, Teledünya 58. Kanal ve Tivibu 43. Kanal’dan izlenebilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here