İskenderun’da ‘Fenerbahçe’ Şöleni

0
142

THY Euro League Final Four (Avrupa Ligi Dörtlü Finali)’un şampiyonluk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos’u İstanbul’da 80-64 yenerek şampiyon olurken, Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi bu tarihi maçı İskenderun’da da vatandaşlar maçı toplu olarak dev ekranlardan izledi.

Türk Basketbolu için tarihi önem taşıyan maç için Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından Atatürk Anıt Alanına dev ekran konuldu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da da dev maça ilgi oldukça yoğun oldu. Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, Trabzonsporlusu, Fenerbahçelisi, büyük küçük tüm vatandaşlar tek yürek, tek bilek olarak maçın başından sonuna kadar hep birlikte bu heyecana ortak oldu.

fenerbahçe iskenderun ile ilgili görsel sonucu

Maç başlamadan önce İskenderun Atatürk Anıt Alanına akın eden vatandaşlar maçı coşkuyla izlerken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte şampiyonluk kutlamasını da doyasıya yaşadılar. İskenderun sahilinde ve Atatürk Bulvarı üzerinde büyük küçük yüzlerce taraftar araçlarıyla ve yaya olarak Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonluğunu kutladı.

Meşaleler yakan taraftarlara vatandaşlar da araçlarının kornalarına basarak destek olurken, Atatürk Bulvarı üzerinde vatandaşlar caddeyi bir süreliğine trafiğe kapattı. Emniyet ekiplerinin de herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi adına görevini sürdürürken, İskenderun’daki vatandaşlar Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonluğunu hep birlikte doyasıya yaşadılar.

İskenderun Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Mustafa Düzen, dev ekranlar için Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederken; “Final Four’da Olympiakos’u yenerek Avrupa Şampiyonu olan ve başarısıyla göğsümüzü kabartan Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Belediye Başkanımıza da spora ve sporcuya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here