İskenderun’da 3.300 Paket Kaçak Sigara ve 343 Adet Kaçak İçki Ele Geçirildi

0
213

kaçak operasyonu4Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri yaptıkları takibat sonucu bir ev ve işyerine eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri operasyonlarda toplamda; 3.300 paket TAPDK bandrolü bulunmayan (sahte) kaçak sigara ve 343 adet TAPDK bandrolü bulunmayan (sahte) kaçak içki ele geçirdi.

Ele geçirilen kaçak sigara ve içkilerin Gümrüklenmiş değerinin 49.000 TL olduğu belirtilirken, olayla ilgili 1 kişinin adliyeye sevk edildiği bildirildi.

kaçak operasyonu5

Ekim’de Yapılan Operasyonlarda 17.680 Litre Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi!

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Ekim ayında gerçekleştirdikleri operasyonlarda, bidonlar içerisinde 17.680 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi. Ele geçirilen kaçak akaryakıtın gümrüklenmiş değeri yaklaşık olarak 72.000 TL olarak açıklandı. Olaylarla ilgili olarak 6 kişi adliyeye sevk edildi.

İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Dörtyol’da ve İskenderun’da 3 araç ve 2 iş yerine gerçekleştirdikleri operasyonda çok sayıda bidon akaryakıt satışı için kullanılan elektrikli pompalar ve 17.680 litre kaçak akaryakıt yakaladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here