İskenderun’a 8 Madalya Birden!

0
494

kick boks3Hatay Telekom’un Başarısı Karate’den Sonra Kick Boks’ta da Kendini Gösterdi

Hatay Telekom Kulübünün sporcuları, İskenderun’u temsilen katıldıkları Kick Boks şampiyonasında 1 Kupa, 3 Birincilik, 3 İkincilik, 2 de Üçüncülük elde ederek büyük bir başarı elde ettiler. Antrenörler, Mustafa Cuma Uğurlu ve Murat Uğurlu nezaretinde şampiyonaya hazırlanan Kick Boksçular, İlçe Emniyet Müdür Cengiz Başar’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

1 Haziran’da Antakya’da yapılan Kick Boks şampiyonasına katılan Hatay Telekom Kulübü sporcularından, Tolga Ramazanoğlu, Umutcan Ramazanoğlu ve Yusuf Attaroğlu birincilik elde etti. Leyla Aykal ile Asuman Karaduman, Fatma Ayça Dizyörür’ün ikinci oldukları şampiyonada Furkan Dereboğaz ile Sefa Benli de üçüncülük madalyası elde etti.

Sporculardan Emniyet Müdürüne Ziyaret

Antakya’da yapılan Kick Boks Şampiyonasında dereceye giren ve büyük başarı elde eden sporcuları İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’da makamında kabul etti. Başar minik Kick Boksçulara hediye ve ikramlarda bulunarak başarı dileklerini iletti. Sporcularda emeği olan Antrenör Mustafa Cuma Uğurlu ve Murat Uğurlu’ya da başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Ziyarette ayrıca Türkiye Kick Boks Dan Kurulu Üyesi ve Hatay Kick Boks İl Tertip Üyesi Ahmet Kural ve Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Kaşık adına Emniyet Müdürü Başar’a Türkiye Kick Boks Federasyonu flaması takdim edildi. Spor camiası adına tüm emniyet mensuplarına da görevlerinde başarılar dilendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here