İskenderun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Futsal’da İl 1’cisi Oldu

0
657

Liseler arası Genç Erkekler Futsal Türkiye Şampiyonasının Hatay ayağında İskenderun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, İl birincisi oldu. İlimizi bölge finallerinde temsil etmeye hak kazanan İskenderun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin Müdürü Yusuf Oğuz, okul başarısında yeni bir başarı daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

2012-2013 eğitim-öğretim yılı faaliyetleri içerisinde yer alan sportif faaliyetlerinden Salon Futbolu Türkiye Şampiyonasının Hatay ayağı tamamlandı. İlimizden toplam 46 oklu takımın katılımı ile gerçekleştirilen Futsal şampiyonasında 9 maçta 9 galibiyet alan İskenderun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkek Futsal Takımı, İl birinciliğini elde ederek, kentimizi bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

15-17 Nisan tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak olan Bölge finallerine katılacak olan İskenderun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin Müdürü Yusuf Oğuz; “Elde ettikleri bu başarından ötürü sporcularımızla gurur duyduk. Okulumuzun başarısına bir başarı daha eklendi. Hem projelerle, hem de sportif faaliyetlerle okulumuzun adını duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2011-2012 döneminde Cumhuriyet kupası plaj futbolunda birinci, Voleybolda il üçüncüsü ve ilçe ikincisi olmuştuk. Hem projelerimizle, hem de sportif faaliyetlerimizle çalışmalarımız yoğun tempoyla devam edecek” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here