Engelli Sporculara Malzeme Yardımında Bulunan Vayısoğlu’na Teşekkür

0
113

Sportif malzeme taleplerini yerine getiren İskenderun Ticaret Borsası (İTB) Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nu makamında ziyaret eden İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Yöneticileri, Vayisoğlu’na üzerinde adının yazdığı kulüp forması hediye ettiler.

 İşitme Engelliler Spor Kulübü Yöneticileri Sabahattin Kaymaz ve Ali Güngör, geçtiğimiz hafta sonu kulübe sportif malzeme yardımında bulunarak katkı sunan İTB Genel Sekreteri Vayısoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kulübe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Kaymaz ve Güngör, eğitim gönüllüsü olan Vayısoğlu’na üzerinde ‘Engin Vayısoğlu’ yazan kulüp forması ile hazırladıkları teşekkür belgesini takdim ettiler.

Genel Sekreter Vayısoğlu, 2002 yılında yapılan bir araştırmaya göre ülke genelinde yaklaşık 109 bin işitme engelli vatandaşın olduğuna vurgu yaparak, “Her sağlıklı vatandaş potansiyel bir engelli adayıdır! Kimse ilerde ne olacağını bilemez. O yüzden de tüm engelli vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Yöneticileri de önceden maçlara çıkabilmek için bizden spor malzemesi talebinde bulunmuşlardı. Biz de onları kırmadık ve taleplerini karşıladık. Bugün de bize teşekkür etmek amacıyla buraya geldiler. Ben de kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek, sportif alanda da başarı dileğinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here