İskenderun Polisi, Yetim Çocukların Yüzünü Güldürdü

0
80

emniyet-yetim çocuklar1İskenderun Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, ‘Mutlu Yetimler Huzurlu Toplum’ projesi kapsamında yetim çocuklara tekne gezisi düzenlendi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin yetim çocuklar ve aileleri için başlattığı tekne gezisi ile yetim çocukların bir nebzede olsa yüzü güldü. Polisler, İskenderun’da yaşayan ihtiyaç sahibi, fakir, yetim ve öksüz, mahalle muhtarları ve kurumlarla iş birliği ile tespit edilen 25 çocuğa güzel ve anlamlı bir gün yaşattı.

emniyet-yetim çocuklar2

Özel araç tahsis edilerek evlerinden alınan çocuklar, tekne gezisi ile İskenderun körfezinde keyifli bir gün yaşadılar. Tekne gezisine ailesiyle katılan çocuklar, gezi sırasında çalan müziklerle gönüllerince eğlendiler. İlk defa tekne gezisine katılan çocukların görevli polislerle birlikte yaşadığı güzel anlar görülmeye değer kareler ortaya çıkardı.

Tekne gezisine katılan çocuklara ve ailelerine gezi esnasında içecek ve yiyecek ikram edildi. Yetim çocukların aileleri, böyle eğlenceli ve anlamlı bir gün için minnettar kaldıklarını belirterek memnuniyetlerini belirttiler. Gezi bittikten sonra mutlulukları gözlerinden okunan minikler, polisler tarafından evlerine bırakıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here