İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit; “Kızılay Gurur Kaynağımızdır”

0
235

kaymakam özyiğit8İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, ‘Kızılay Haftası’ nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Türk Kızılay’ının, milletimizden aldığı güç ve destekle gerek ülkemizde gerekse ülkeler arasında sergilediği çaba, dostluk, işbirliği ve sürekli barışı destekleyen tavrıyla gurur kaynağımız olduğunu ifade eden Kaymakam Özyiğit; “1868 yılından günümüze kadar savaş ve doğal afetler karşısında insanların acılarını dindirmeye ve yaralarını sarmaya çalışan, Milletimizin yüz akı kuruluşlarından biri olarak insani yardım faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Kızılay, savaşların, doğal afetlerin ve yoksulluğun tümüyle ortadan kaldırılmadığı dünyamızda, kurulduğu günden bu yana insanlığa yardım elini uzatmaktadır. Kızılay’ın yapmış olduğu yardımlar, hayırseverlerimiz ve gönüllü çalışanlarımız sayesinde yürütülmektedir. Yardımseverlik insanı yücelten bir duygudur ki Kızılay müessesesi de bu yüce duygu hissiyatıyla insanlığa hizmet aşkı, yardımseverlik ve dayanışma ruhuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Kızılay’ın ülkemizde ve dünyada daha çok hizmet yapan, Türkiye’nin adını daha çok duyuran bir itibar müessesesi olarak faydalı hizmetlerini sürdüreceğine inanarak; vatandaşlarımızı kan bağışı ve diğer yardımlarıyla Kızılay’a desteklerini devam ettirmeye davet ediyorum.

Bu duygularla, insanlık adına bu ulvi görevi üstlenen ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Kızılay’ın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın “Kızılay Haftası”nı en kalbi duygularımla kutlarım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here