İskenderun Gençlik Merkezi Öğrencilerini ‘Gençlik Kamplarına’ Yolcu Etti

0
137

gençlik hizmetleri1Gençlik ve Spor Bakanlığının birçok projelerinden biri olan “Şehirler ve Kültürler Projesi” kapsamında gerçekleşen ‘Gençlik Kampları’ faaliyetleri devam ediyor.

Şehirler ve Kültürler projesi kapsamında gerçekleşen ‘Gençlik Kampları’ faaliyetleri kapsamında İskenderun Gençlik Merkezi de bünyesindeki gençleri, Bolu Aladağ Kız Kampı (18-22 yaş kız) ve Aydın Kuşadası Davutlar Deniz Kampına (12-15 yaş erkek) yolcu etti. Antakya Gençlik Merkezinden kalkan otobüs İskenderun Gençlik Merkezinden gençleri alarak yoluna devam etti. Gençler aileleri ile birlikte İskenderun Gençlik Merkezi önünden yolcu edildi. Gençler bir haftalık kamp döneminde çeşitli sportif ve kültürel etkinliklerinin yanı sıra gerçekleştirilecek, geziler ile güzel bir yaz tatili geçirecekler.

gençlik hizmetleri2

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “Bakanlığımızın Şehirler ve Kültürler adlı projesi kapsamında yapılan geziler devam etmektedir. Geziye katılmak isteyen 14-24 yaş arası gençlerimiz www.sehirlervekulturler.gsb.gov.tr adresinden gezi için başvuruda bulunabilirler” dedi. Haber: Merve Sürücü

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here