İskenderun Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı Çalışmalarına Başladı

0
212

engelli basketbol21. lig hazırlıklarını sahil bandındaki basketbol sahasında sürdüren İskenderun Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımının Kaptanı Umut Akbay, burada çalışmaları yapmalarının nedenini engelli olmadıklarını herkese göstermek olduğunun mesajını vermek olduğunu belirtti.

Yaşadıkları birçok olumsuzluklara rağmen 1. lige çıkma başarısı gösteren İskenderun Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, elde ettikleri şampiyonluk coşkusu ile yeni sezon antrenmanlarına başladı. Şampiyonada gösterdikleri başarı ile play-off grubundan 1. Lige çıkma başarısı gösteren Engelliler Spor Kulübü takımımız, sahil bandında bulunan basketbol sahasında yeni sezon için antrenmanlarına başladı.

Vatandaşlara engelin olmadıklarını göstermek adına antrenmanlarını sahildeki sahada yaptıklarını vurgulayan Takım Kaptanı Umut Akbay; “Play-off mücadelelerimizi teknik direktörsüz yaptık ve bu zorlu mücadeleleri namaglûp olarak tamamladık. Şuanda da hedefimiz olan 1. lige yükselmiş olduk. Elbette ki bu başarıda Limakport’un çok önemli katkısı oldu” dedi. Kaptan Akbay, vatandaşlardan destek beklediklerini ve manevi olarak yanlarında bulunmalarını istedi.

Takım oyuncularının yaptıkları antrenmanı izleyen vatandaşlardan da destek geldi. Antrenmanı izleyen vatandaşlar, şampiyonluk başarısının daim olmasını isteyerek İskenderun’u gururla temsil ettikleri için sporculara teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here