İskenderun Diş Dünyası Hizmete Girdi

0
1524

diş dünyası1Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İskenderun’un hizmetine girdi. Polikliniğin Mesul Müdürü Dr. Bestami Yılmaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni açtıkları poliklinik hakkında bilgiler verdi. Yılmaz, toplumun her kesimine hizmet vermek istediklerini belirtti.

Havuzlu Çarşı’da yeni açtıkları poliklinikle İskenderun halkına hizmet vermekten onur ve mutluluk duyduklarını söyleyen Yılmaz hizmet binası hakkında da bilgi verdi. Yılmaz; “Dişleriniz için yeni bir dünya sloganıyla yola çıktığımız Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 300 metrekare olup; 50 metrekare bekleme salonu, çay kahve servis alanı, internet hizmeti, biri cerrahi olmak üzere toplam beş üniteden oluşuyor” şeklinde konuştu.

diş dünyası2

Diş Dünyası içerisinde yer alan ünitelere de değinen Yüksel; “Görülebilir sterilizasyon odası, çene eklemi hastalıkları ve tedavisi, implantoloji, ortodonti, periodontoloji, endodonti, diş beyazlatma, laminant porselen, ağız kokusu, protez ev estetik, dijital panoramik ve sefolametrik röntgen, ağız içi kamera ayrıca özel imkanlar sunan hekim ve idari kadromuz ile Hatay ve Çevre illerde diş sağlığında öncü olmayı planlıyoruz. Özel İskenderun Diş Dünyası uluslar arası standartlara uygunluğu onaylanmış yöntemlerle, son teknoloji imkânlarla, hijyeni esas alan bir poliklinik olmayı ve toplumun her kesimine hizmet sunmayı hedeflemektedir” diye konuştu.

İskenderun’a böyle bir yer kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyleyen Yüksel Özel İskenderun Diş Dünyası’nın tüm İskenderun halkına hayırlı olmasını diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here