İskenderun CHP Sosyal Sorumluluk Projelerine Devam Ediyor

0
130

chp etkinlik3CHP’liler, CHP Parti Okulu Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Suçıkağı köyünde meyve sebze toplama ve çapalama işlerine yardımcı oldular.

CHP ilçe yöneticileri Yusuf Mansuroğlu, Nurhayat Kılınç, üye Veysel Dağ ve Mehmet Uysal’ın gerçekleştirdiği projede Suçıkağı köyünde bir araya gelinerek sebze meyve toplama ve bahçe düzenleme işlerinde yardımcı olundu. Suçıkağı köyü sakinleri CHP’lilere teşekkür ederek şunları söylediler; “Bizlerle birlikte olmanız ve çiftçiliğin zorluğunu yerinde yaşayarak görmeniz bizleri çok memnun etti. Yardımlarınız için teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.”

CHP İlçe yöneticisi Yusuf Mansuroğlu da CHP’nin her zaman halkla birlikte olduğunun altını çizerek; “Halka inilmez halkın huzuruna çıkılır bugün burada köyde yaşayan kardeşlerimizle bir araya gelmekten çok mutluyuz, zaten sürekli iç içeyiz, devamlı köy ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Çiftçi kardeşlerimiz emek ve alın terinde bu ülkenin özverili bireyleridir. Her zaman onların yanındayız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here