Antakyalı Gazetecinin Arabasına Saldırı

0
61

gazetecinin arabasıHatay Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Üyesi Mustafa Zeki Oğur’un, Emek Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde park halindeki özel aracının camları kırılarak içinden araç ruhsatı ve bazı eşyaları çalındı. Olayın ardından bir açıklama yapan Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu, olayı kınarken, üzüntü içerisinde olduklarını da belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Gazeteci arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken başına gelen bu olayın sıradan bir olay olmadığını düşünüyoruz. Aracına yapılan bu saldırı ile gözdağı ve mesaj mı verilmek isteniyor? Cemiyet olarak gazeteci meslektaşımızın aracına yönelik yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Olay faili veya faillerinin bir an önce yakalanarak konunun aydınlatılmasını bekliyoruz.

Bu olaydan duyduğumuz üzüntüyü bir kez daha belirtirken, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı ile Hatay İl Emniyet Müdürlüğünün hassasiyet göstererek olay faillerini yakalayacağına olan inancımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here