İskenderun Belediyesinden Sağlıklı Yaşam Paneli 

0
211

bld-sağlıklı yaşam1İskenderun Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitim, kültür, sanat ve sağlık branşlarında düzenlediği panellere bir yenisini daha ekliyor. İskenderun Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Özel Palmiye Hastanesi ortaklaşa eğitim semineri düzenliyor.

Özellikle okulların öğrenci ve velileri başta olmak üzere uzman çocuk psikologları tarafından hiperaktivite ve dikkat konularında eğitim seminerleri verilecek. Sağlıklı Yaşam paneli adı altında düzenlenen etkinliklere 04 Aralık 2015 tarihinde başlanacak. Cuma günü saat:18.00’da başlayacak panel hakkında duygularını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mutlu insan için sağlıklı toplum parolası ile tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Seyfi Dingil açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Belediye olarak görevimiz sadece yol, su, konut, yeşil alan, kaldırım gibi hizmetler yapmak değil. Yaşamın her anında var olmak istiyoruz. Bu anlamda özellikle eğitim ve sağlık alanları üzerinde yapılacak çalışmaları destekleyeceğiz. Hedefimiz olan mutlu insan, faydalı insan, sağlıklı insan, sağlıklı toplum hedefine hep beraber ulaşmak temennisiyle tüm hemşerilerimi bu panelimize davet ediyorum.”

Sağlıklı yaşam paneli etkinliğinde Özel Palmiye Hastanesi uzmanları Op. Dr. Barış Gülgez, Op. Dr. Necmettin Miroğlu ile Uzm.Dr. Habbaş Fırıncıoğulları çeşitli branşlarda eğitim semineri verecekler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here