Başkan Dingil; “Hastalarımızın Yalnız Olmadıklarını Hissettirmemiz Lazım”

0
85

bld-hasta ziyaretiİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçede bulunan devlet ve özel hastanelerde tedavi gören hastaları ziyaret ederek durumlarıyla ilgilendi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Hastalık da sağlık da biz insanlar için. Bende fırsat buldukça hasta ve hasta yakınlarımızı ziyaret etmek istiyorum. İskenderun Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret edip onlara şifa dileklerimi sunuyorum. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

“Günlük yaşamda koşup eğlenen insanlar, yatağa bağlanınca her gün görüp konuştuğu insanları görmek isterler, kendisini ziyaret etmelerini bekler” diyerek duygularını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hastane personelleriyle de selamlaşarak işlerinde kolaylıklar diledi.

Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Seyfi Dingil; “Her hafta bu ziyaretlerimizi geçekleştiriyor ve fırsat buldukça daha çok insana ulaşmaya çalışıyorum. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyorum. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın bir kısmı hem hastalıklarla hem de hayat şartlarının zorluğu ile mücadele etmek zorunda kalıyor. Bu zorluklarla mücadele eden insanlarımızın ihtiyaçlarını, sıkıntılarını soruyoruz ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sağlık hayattaki en önemli şey ve Allah kimseyi sağlığından etmesin” diye konuştu.

Hastaneye gelerek kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Başkanımıza ‘Allah razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here