İskenderun Belediyesinden Sabahları Çorba İkramı

0
47

Sosyal Belediyecilik çalışmaları ile farkını gösteren İskenderun Belediyesi sosyal hizmetlerine bir yenisini daha ekiyor. Bu çerçevede, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 15 Temmuz Parkında (Boyacılar Parkı) oluşturulan çorba dağıtım noktasında incelemelerde bulundu.

Çorba Dağıtım Noktası Hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “İşlerine günün erken saatlerinde başlayan vatandaşlarımız, esnaflarımız ve öğrencilerimiz için 15 Temmuz Parkının (Boyacılar Parkı) bulunduğu noktada oluşturduğumuz çorba dağıtım noktasında incelemelerde bulunduk. Hafta içi sabahları açık olacak çorba dağıtım noktamızdan vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde yararlanabilirler” dedi.

Paylaşmak Bizim Kültürümüzün Bir Parçasıdır

İskenderun Belediyesi olarak ilçemize ve vatandaşlarımıza layıkıyla hizmet etmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Alt yapıdan üst yapıya, kültürel, sanatsal ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz. Daha bir çok sosyal projeyi hayata geçireceğiz. Paylaşmak ise bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Bütün vatandaşlarımıza şimdiden afiyet olsun” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here