İskenderun Belediyesi Zabıtası 24 Saat Görev Başında

0
33

İskenderun Belediyesi, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenledi.

Hanife Uysal Ortaokulunda düzenlenen çelenk sunma törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve İskenderun Belediyesi zabıtaları katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtına çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tören sonunda, Başkan Tosyalı, vatandaşların huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapan zabıta personellerinin Zabıta Haftası’nı kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Törenin ardından, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi Zabıta Karakolunu ziyaret ederek; “Zabıta Haftası ve Belediye Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, zabıta personelimiz ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta personelimizin Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Zabıta Ekiplerimiz 7/24 görev başında olmaya devam edecek” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here