İGC Yönetiminden Dinsever Kalkan’a Ziyaret

0
44

Hatay’ın birçok ilçesinde başarıyla görev yapan Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan, Dörtyol’da görevine başladı. Emniyet teşkilatının tecrübeli ve başarılı Müdürlerinden Kalkan’ı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu üyeleri, Başkanı Diyap Atar önderliğinde makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar dilediler.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Dörtyol Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan; “İskenderun benim için gerçekten değerli bir ilçemiz burada görev yapmaktan dolayı oldukça mutluyum. Uzun süredir birlikte çalıştığımız gazeteci arkadaşlarımız var. Bu konuda her zaman uyumla çalışmanızdan dolayı sizlere teşekkür ederim” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar da; “Hatay’ın birçok ilçesinde görev yaptınız. Bu konuda gerçekten her görevin üstesinden rahatlıkla geldiniz. Dörtyol’da da iyi bir iz bırakacağınızdan şüphemiz yok. Görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde duygularını dile getirdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here