İskenderun Belediyesi Futbol Yaz Okulu Heyecanı Başlıyor

0
118

futbol okulu1İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nce Futbol Yaz Okulu, başlıyor. Futbol Yaz Okulu açılış töreni 13 Ağustos 2014 Çarşamba günü (bugün) saat 17.00’da Belediye Sahil Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek. ‘İskenderun’da futbol sokak aralarında başlar, birçok efsane isim, bu sokaklardan çıkar’ sloganı ile düzenlenen Futbol Yaz Okulu’na 06-14 yaş arası çocuklar katılabilecek.

Geleceğimiz olan çocukların Türk sporuna kazandırılması amacıyla Futbol Yaz Okulunun hayata geçirildiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Futbol sokak aralarından başlar düşüncesiyle Futbol Yaz Okulu düzenledik. Birçok efsane isim bu sokaklardan çıkmış, Türk sporuna ve Türk sporunun geleceğine önemli katkılar sağlamış, Türk ve dünya spor tarihine adını yazdırmıştır. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Her şey onlar için, her şey İskenderun için” dedi.

06-14 yaş arası çocukların Futbol Yaz Okulu’na kayıt olmaları için çağrıda bulunan Başkan Seyfi Dingil, sporun ruh ve beden sağlığına da olumlu etkileri olduğunun uzmanlarca dile getirildiğini anımsattı.

İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Yaz Okulu’na kayıtlar Sahil Spor Komplesi’nde kabul ediliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here