İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Engelli Vatandaşlarımızın Her Zaman Yanındayız”

0
197

bld-engelliler1İskenderun İşitme Engeliler Derneği üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ettiler. İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in engellilerin her türlü sorun ve sıkıntısıyla ilgilendiğini ifade ederek; “Başkanımızı çok seviyoruz, kendisiyle her zaman gurur duyuyoruz” dedi.

İskenderun İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e konuk oldular. Kabulden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür eden İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük, tercüman aracılığıyla yaptığı konuşmada kurdukları dernekle işitme engellileri bir çatı altında toplayarak birlik ve beraberlik içinde olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in İskenderun’da engelli insanlarımız için elinden gelen her türlü imkân ve gayreti sergilediğini, günlük yaşamlarını kolaylaştırdığını kaydeden Çörtük; “Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’in gönlümüzde ayrı bir yeri var. Bizler onu çok seviyoruz. Allah kendisinden razı olsun!” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, her zaman engelli vatandaşlarımızın hizmetinde olacaklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil; “Engellilerin geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendilerine yeter duruma gelmeleri için el birliği içinde olup onlar için imkânlarımızı seferber etmeliyiz. Bizler engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Tüm sıkıntılarında da yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor; sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here