Işıklı Bordürlerle Kavşağa Görsellik Katıldı

0
150

bld-ışıklı bordür1İskenderun Belediyesi ekipleri tarafından şehrimiz Şehitpamir Caddesi kavşağında bulunan park alanında yeni düzenleme yapıldı. Yapılan çalışma ile kenar bordürler ışıklandırıldı.

Özellikle araç sürücüleri tarafından beğenilen ışıklı bordürler meydana yeni bir görsel güzellik katmış oldu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Işıklandırma ile parka estetik bir güzellik katılmış oldu. Halkımızın istekleri her zaman için önceliğim olmuştur” dedi.

Şehir genelinde bu tarz çalışmaların olacağını ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Belediyecilik sistemi artık çok farklı bir anlam kazandı. Sadece rutin işleri yapmak yeterli olmuyor. Halkımızdan gelen talepleri de değerlendirerek hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. İskenderun Belediyesi yaşamın her karesinde yerini almış durumdadır” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi ekipleri, vatandaşlar tarafından da oldukça beğenilen ışıklı bordür sisteminin kent genelinde farklı yerlerde uygulamaya konulacağını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here