İsdemir Vakfı’nın Olağan Üstü Genel Kurulu Yapıldı

0
443

isdemir vakfı1İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. Çalışanları Yardımlaşma Sandığı Vakfı, Olağan Üstü Genel Kurulu, İsdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Olağanüstü Genel Kurula Vakıf Başkanı aynı zamanda Çelik-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Altun, Vakıf 2. Başkanı Av. Ercan Bayraktaroğlu, Vakıf Mali Sekreteri Güven Gönüllü, Vakıf Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Karadağlı, Şahin Tokmak, Ali Susar ile Çelik-iş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Hacı Gönül, Mali Sekreteri Tuncay Avcı, Şube Teşkilat Sekreteri Musa Okcu, Şube Eğitim Sekreteri Murat Kayış ve Vakıf Delegeleri katıldılar.

Genel Kurulun açılış konuşması Vakıf 2. Başkanı Av. Ercan Bayraktaroğlu tarafından yapıldı. Daha sonra verilen bir teklifle divan oluşturuldu. Divan’a başkan olarak  Adem Nacar, Divan Başkan Yardımcılığına Mehmet İnanır, divan sekreterliklerine ise Ercan Koç ile Önder Aykaç getirildiler.

Yapılan seçimlerin ardından Yönetim Kurulu Asil Üyeliği’ne Bayram Altun, Ali Karadağlı, Ali Susar, Keramettin Önal ve İsmail Erkan Soykurt seçildiler. Vakfın yönetim kurulu yedek üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Abdülhamit Sağlam, İmren Uçuk, Aykut Çam, Niyazi Girgeç ve Kemal Özdil. Vakfın Denetim Kurulu asil üyeliğine ise Ömer Faruk Ocakoğlu, Bülent Selçuk seçildiler. İsdemir Vakfı’nın denetim kurulu yedek üyeliği de İsmet Yüksek ve Mehmet Aksoy’dan oluştu.

isdemir vakfı2

Yapılan seçimlerden sonra dilek ve temenniler bölümünde bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Bayram Altun öncelikle Olağan Üstü Genel Kurula katılıma ve gösterilen güvene teşekkür ederek; “Hepinizi en kalbi duygularla selamlıyor ve hepinize hoş geldiniz diyorum. Özelleştirme sürecinde İsdemir’in %11’lik hissesinin çalışanlara bedelsiz olarak verilmesini Çelik-İş Sendikası sağlamıştır.. Bu süreçte yersiz ve haksız olarak itham edildik. Olup bitenlere sanki İsdemir Vakfı sebep oldu gibi gösterildi” diye konuştu.

 Vakıf Başkanı Bayram Altun ayrıca maksatlı olarak yaratılmak istenen bilgi kirliliğini önlemek adına vakıf web sitesi kurduklarını, tüm bilgileri bu siteden paylaşarak üyelerini ve kamuoyunu bilgilendirdiklerini ifade etti. Başkan Altun son olarak; “Yüzdelik düşerse ellerinizdeki hisse senetlerinin de adeti düşer diye bir söylenti var. Bunların hepsi uydurma ve yalan. Yüzdelik nereye düşerse düşsün hisse adetleri ve değerleri bellidir. Bedelli Sermaye artırımına katılmak zorunluluğu asla söz konusu değildir. Hak sahipleri kendi hür iradeleriyle en doğru kararı vereceklerinden hiç şüphemiz yoktur. 2014 yılı gerek halka arz süreci için gerekse de sermaye kurulu piyasası nihai sona ulaşma adına geçmiş yıllara nazaran daha iyi bir yıl olacak diye düşünüyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here