İsdemir, İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesine Katıldı

0
85

isdemir-iş sağlığı1Kısa adı İZSİAD olan, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesinde İSDEMİR’de yerini aldı. 3 gün boyunca gerçekleştirilen organizasyona İşletmeler Genel Müdür yardımcısı Şafak Çapar konuşmacı olarak katıldı.

İzmir Tepekule Kongre ve Sergi merkezinde gerçekleştirilen oturumda konuşan İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar; “Yaklaşık 12 bin çalışanın yer aldığı ERDEMİR Grubunda İş Sağlığı ve Güvenliği bizim olmazsa olmazımız. Çalışanımıza verdiğimiz değeri koruyucu malzemelere her yıl harcadığımız 2.5 milyon TL’den görebilirsiniz. Biz bu harcamayı sadece yasal sorumluluk olduğu için değil çalışanımıza önem verdiğimiz için gerçekleştiriyoruz. Bizler demir çelik sektöründe üretim yapan bir şirket olarak sadece çelik üretimini değil yıllık 9 milyar metreküpe varan bir gaz hareketini de yönetiyoruz. İş sağlığı ve güvenliğinin bizim için ne kadar önemli olduğuna bu açıdan bakarsak İSG ile ilgili yaptığımız hiç bir çalışmanın ya da yatırımın boş olmadığını görebilirsiniz” dedi.

isdemir-iş sağlığı2

Konuşmasında tüm çalışma arkadaşlarının İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarına oldukça içten ve samimi bir yaklaşım sergilediğini belirten Çapar; “Eğer siz yönetim ve yönetici olarak bu çalışmalara özellikle manevi desteğinizi vermezseniz, davranış ve tutumlarınızla, çalışanlara bizim için ne kadar değerli olduğunu hissettirmezseniz yani bu İSG konusunda da görünür lider olmazsanız istediğiniz kadar para harcayın olası bir kazalanmanın önüne geçemezsiniz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here