İşçileri Taşıyan Minibüs Şarampole Yuvarlandı; 7 İşçi Öldü

0
134

ölümlü kaza1Hatay’da işçileri taşıyan servis aracının takla atması sonucu 7 işçi hayatını kaybetti, 38 işçi ise yaralandı.

Hatay Valiliği kazada 7 kişinin öldüğünü, 38 kişinin de yaralandığını açıkladı. Hatay Valiliği, bir aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişinin öldüğünü, çoğunluğu Suriyeli 38 kişinin de yaralandığı bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, saat 18.00 sıralarında Antakya-Reyhanlı yolu Narlıca Mahallesi civarında Sinan Bayraktar adına kayıtlı 31 AVK 53 plakalı kamyonetin kontrolden çıkarak şarampole düştüğü belirtildi. Türk ve Suriyeli inşaat işçilerini taşıyan aracın karıştığı kazada 2’si olay yerinde, 5’i ise hastanede olmak üzere 7 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi. Kazada yaralanan 38 kişinin ise olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı aktarıldı.

ölümlü kaza2

Kazada ölenlerden birinin Türk, 6’sının ise Suriyeli olduğu belirtilirken, hayatını kaybedenlerden 24 yaşındaki inşaat işçisi Ahmet Öksüz, dün sabah saatlerinde Altınözü ilçesi Tanışma Mahallesi’nde toprağa verildi. Kazada 2 kardeşinin de yaralı olarak kurtarıldığı öğrenilen Öksüz’ün 4 ay önce evlendiği ve eşinin hamile olduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden 3 Suriyeli ise yapılan otopsilerinin ardından Reyhanlı’daki Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan ülkelerine gönderildi. Öte yandan, kazada yaralananların ifadesine göre, kazada devrilen kamyonetin 51 kişiyi taşıdığı, tekerinin patlaması sonucu devrildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ölümlü kaza3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here