HDP’li Koç; “Oyuna Gelmeyin”

0
122

hdp açıklama5Halkların Demokratik Partisi (HDP) İskenderun İlçe parti binası camlarının bir grup genç tarafından taşlarla kırılmasının ardından parti binası önünde basın açıklaması düzenlendi.

Parti binası önünde açıklamayı yapan HDP’nin Hataylı parti meclis üyesi emekli Binbaşı Zeki Koç, MHP’lilere yoldaşlar, insanlar ve dostlar diye seslenip “Oyuna gelmeyin” dedi.

HDP’li emekli Binbaşı Zeki Koç, HDP binalarına yapılan saldırılarda MHP ve ülkü ocaklarının sembolleri ve sloganlarının kullanıldığını ifade ederek; “HDP’nin bütün bina ve kuruluşları hedef alınmış durumdadır. Burada hedef alınan Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yaptırmayan bir partinin kurumlarıdır. Burada hedef alınan AKP’yi iktidardan düşüren partinin kurumlarıdır. Bunlar yapılır iken sinsi bir proje uygulanmaktadır. Özellikle MHP’li ve ülkü ocaklı arkadaşlarıma sesleniyorum. Yapılan bu saldırılarda ülkü ocaklarının ve MHP’nin sembolleri ve sloganları kullanılmaktadır. Biz çok iyi biliyoruz ki MHP’li yoldaşlar, insanlar, dostlar bu savaşın sebebinin Recep Tayyip Erdoğan ve onun gladyosu olduğunu çok iyi biliyorlar. Hedefin ve açıklamaların AKP’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a yapılması gerekirken bütün hareketler HDP’ye yöneltilmiş durumdadır. Ne biz ne MHP’li ve ülkü ocaklı arkadaşlar bu oyuna gelmesinler” dedi.

HDP parti binasının üst katlarında ikamet eden vatandaşlar, açıklamayı balkonlarına astıkları Türk bayrakları ile dinlediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here