İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven; “İhalelerimizi Şeffaf Yapıyoruz”

0
172

milli eğitim ihale12014-2015 eğitim öğretim yılı “Orta Öğretim 1. Taşıma İhalesi” dün İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapıldı. İskenderun merkez ve çevresi olarak 13 bölgeye ayrılan hatlar üzerinde yapılacak öğrenci taşımacılığı ihalesine 11 firma katıldı. İhale hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, tüm ihaleleri şeffaf yaptıklarını belirtti.

İskenderun’da 1 Aralık’tan itibaren taşınmaya başlanacak olan öğrenciler için taşıma ihalesi dün Şube Müdürü Eray Sarı’nın odasında yapıldı. İskenderun şehir merkezi ve çevresi olmak üzere 13 bölgeye ayrılan hatlar için gerçekleştirilen ihaleye toplam 11 firma başvurdu. 1. taşıma için kısmi ve tamamı için teklif veren firma yetkilileri önünde teklif zarfları tek-tek açıldı.

Hatay’ın Büyükşehir olmadan önceki köy ve beldelerdeki öğrencilerin taşınacağı bilgisini veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Güven; “İhalelerimizin şeffaf olması için her şeyi yapıyoruz. Amaç kafalarda soru işareti bırakmamaktır. Cırtıman dâhil olmak üzere geçen yıl taşıma yapılan yerlerde öğrencilerimiz taşınacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here