İl Emniyet Müdürü Uludağ’dan Vali Lekesiz’e Ziyaret

0
133

vali-emniyet1Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısı ile İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve beraberindekileri kabul etti. Emniyet Müdürü Doğan, kabulünden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, hafta dolayısı ile teşkilat hakkında bilgi verdi.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Emniyet Müdürü Uludağ’ın şahsında ilimizde görev yapan tüm güvenlik personelinin haftasını kutladı.

Vali Lekesiz, Polis Teşkilatı’nın, kurulduğundan bu yana, halkımızın güven ve huzurunun teminatı olduğunu ifade ederek, emniyet güçlerimizin sayesinde, vatandaşlarımızın sokaklarda huzur ve güven içinde dolaştığını söyledi. Vali Lekesiz, 169 yıllık bir birikimin fevkalade önemli olduğunu belirterek, gelinen noktada Türk Polis Teşkilatı bir taraftan sahip olduğu büyük tecrübe ve birikimle bir taraftan da insan kaynaklarının günün gelişmelerini iyi değerlendirip yetiştirmesiyle hem ülkemizde hem dünyada gıpta ile izlenen bir teşkilat olduğunu ifade etti.

vali-emniyet2

Özellikle uyuşturucu ile Türk Polisinin yaptığı mücadelenin Avrupa’da polis yetiştiren okullarda ders olarak okutulduğuna dikkat çeken Vali Lekesiz, ilimiz genelinde de terörle mücadelede, asayiş hizmetlerinde ve kaçakçılık olaylarında polis teşkilatımızın üstün başarıları olduğunu kaydetti.

Vali Lekesiz; “Vatandaşımızın bireysel ve toplumsal hayatını doğrudan ve dolaylı etkileyebilecek hemen her anlamda teşkilatımız birlik beraberlik içerisinde görevini, zamanından, eşinden, çocuklarından fedakarlık etmek suretiyle üstün bir sorumluluk anlayışıyla icra ediyor. Bu vesileyle şahsınızda tüm polis teşkilatına teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Ziyarete, Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Halil Çevik, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç da eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here