İki Okulun Protokolü Valilikte İmzalandı

0
76

İskenderun’a yapılacak Ticaret Meslek Lisesi ile Antakya’ya bağlı Karaali beldesinde yapılacak okullar için Hatay Valiliğinde arsa bağışı protokolü imzalandı.

İlk protokol imza törenine, Vali Celalettin Lekesiz, Milli Eğitim Müdürü Vekili Halil Osmanoğlu, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın ve hayırsever Yakup Bozatlı ile oğlu Abdullah Bozatlı katıldı.

Törende yaptığı konuşmada eğitime verilen destekle ülkeyi daha iyi bir geleceğe hazırlamaya uğraştıklarını söyleyen Vali Lekesiz, Türkiye’nin geleceğe yönelik en büyük zenginliğinin genç nüfusu olduğunu vurguladı. Vali Lekesiz; “İyi yetiştirmemiz şartıyla geleceğe yönelik en büyük avantajımız genç nüfusumuz. Hem devletimizin hem de hayırseverlerimizin verdiği imkanlarla tüm gençlerimizin iyi yetişmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Eğitime verilen destekler, daha güçlü, huzurlu bir Türkiye’nin inşasına yapılan katkıdır” dedi.

Hayırsever İşadamı Yakup Bozatlı ise İskenderun Bitişik Mıntıkası Tosçelik Fen Lisesi ve Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi arasındaki alanda adına yaptıracağı 24 derslikli Ticaret Meslek Lisesi’nin 12 ayda tamamlanacağını belirtti. Konuşmaların ardından Ticaret Meslek Lisesinin protokolü imzalandı.

İkinci törende ise, merkeze bağlı Karaali beldesinde yapılacak olan 12 derslikli ve 32 derslikli okullara arsa bağışının protokolü, Vali Lekesiz, Milli Eğitim Müdürü Vekili Halil Osmanoğlu ile hayırsever işadamı Ali Kavak tarafından imzalandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here