Fikirler de Pazarlanabilir!

0
361

mkü-antakya myo1Antakya MYO Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Bilinci Oluşturma Kampanyaları

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Antakya Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim görevlisi Elif Ovalı ve Pazarlama Bölümü öğrencileri toplumda sosyal farkındalık oluşturmak için “Sosyal Sorumluluk Bilinci Oluşturma Kampanyaları” düzenledi.

Antakya MYO Pazarlama Bölümü öğrencileri, fikirlerin de pazarlanabileceği gerçeğinden yola çıkarak “Çevremiz Geleceğimizdir”, “Sağlıklı Yaşam İçin Spor”, “Antakya Meslek Yüksekokulu Mutfağından” gibi sosyal sorumluluk kampanyalarına imza attılar. Kampanya süresince Basın Yayın Bölümü öğrencileri de bu çalışmalara önemli destek sağladı.

“Çevremiz Geleceğimizdir” kampanyası çerçevesinde slayt gösterileri, yarışmalar, çevre düzenlemeleri yapılarak insanlarda çevre bilinci oluşturmak hedeflendi.

“En Son Hangi Kitabı Okudunuz” kampanyasıyla kitap değişiminin gerçekleşmesi, kütüphane üyeliğinin özendirilmesi ve insanların kitap okumaya olan ilgisini arttırmak amaçlandı. Cemil Meriç İl Halk Kütüphanesi de kampanyaya katkı sağladı.

mkü-antakya myo2

”Sağlıklı Yaşam İçin Spor ” kampanyası kapsamında basketbol turnuvası düzenledi.  Katılımın yoğun olduğu turnuvada bölümler arası basketbol karşılaşması yapıldı. Turnuvada, İnşaat Bölümü öğrencileri birinci olurken, Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencileri ikinci, Gazetecilik ve Habercilik Bölümü öğrencileri ise üçüncü oldu. Turnuvada derece alan bölümlere ödül verildi ve her yıl yapılması için şimdiden hazırlıklara başlandı.

“Antakya Meslek Yüksekokulu Mutfağından” konulu yemek kermesi de kampanya çerçevesinde düzenlendi. Bu etkinlik Antakya Meslek Yüksekokulu’nda okuyan ve maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere destek bursu sağlamak amacıyla yapıldı.

Son olarak “Engelsiz Yaşam İçin El Ele” kampanyası düzenlendi. Bu kampanya çerçevesinde sosyal sorumluluk bilinci oluşturmak amacıyla faaliyetler yapıldı.

Öğretim elemanları, idari personel ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sosyal sorumluluk kampanyaları için Antakya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ercüment Osman Sarıhan, Pazarlama bölümü öğrencilerini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here