İkem’liler Kep Attı!

0
186

ikem koleji42Özel İkem Anadolu Lisesi’nin 83 öğrencisi, okul bahçesinde düzenlenen kep ve diploma töreninde keplerini havaya atarak 2013-2014 mezuniyetlerini hep birlikte kutladılar.

İKEM Koleji bahçesinde yapılan kep ve diploma törenine Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İKEM velileri ve konukları katıldılar. Törenin açılışını Okul Müdürü Ali Hikmet Türkmen yaparken, 12. sınıflar sınıf öğretmenleri adına Serpil Akçalı, mezun olan öğrencileri hakkında konuşma yaptı.

Okul Birincisi Mehmet Ali Şenel mezun olan öğrenciler adına yaptığı konuşmasının ardından 1.lik kütüğüne adını çaktıktan sonra gelecek senenin okul birincisine okul flamasını teslim etti.

ikem koleji43

Özel İkem Anadolu Lisesinden mezun olan 83 öğrenci okul bahçesinde bulunan konukların önünde hep birlikte İkem Andını coşkuyla okuduktan sonra diploma törenine geçildi. Diploma töreninde coşku hat safhadayken bazı mezun olan çocukların aileleri duygulu anlar yaşadı. Okul birincisi olan Mehmet Ali Şenel’e diploması, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz tarafından verilirken, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın,  İskenderun Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Emniyet Müdürü Cengiz Başar, okul kurucularından Bedrettin Öz, öğrencilere tek tek diplomalarını verdi.

Diploma töreninden sonra mezun olan öğrenciler hep birlikte keplerini ışık gösterisi altında havaya atarak coşkuyla mezuniyetlerini kutladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here