İKEM Yüzmede de Söz Sahibi!

0
108

ikem-yüzme1Özel İKEM Ortaokulu Bayan Yüzme Takımı, il genelinde düzenlenen okullar arası yüzme müsabakalarında Hatay Şampiyonu oldu. Üst üste 7’ci kez Hatay Şampiyonu olma başarısını gösteren yüzme takımı kırılması güç bir rekora imza attı…

Sportif alandaki başarılarına bir yenisini daha ekleyen Özel İKEM Ortaokulu Bayan Yüzme Takımı, il genelinde düzenlenen okullar arası yüzme müsabakalarında Hatay Şampiyonu oldu. Özel İKEM Ortaokulu, Türkiye şampiyonasında ilimizi de temsil etmeye hak kazandı.

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İskenderun’da bulunan Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen ortaokullar arası Hatay Yüzme İl Birinciliği müsabakalarına katılan Özel İKEM Ortaokulu Bayan yüzme takımı, takım halimde Hatay Şampiyonu oldu.

İKEM, bu sonucun ardından, yüzme müsabakalarında üst üste 7’ci kez Hatay Şampiyonu olma başarısını da göstermiş oldu. İKEM Koleji Yüzme takımı, Beden Eğitimi ve Yüzme Hocası Murat Kaptanoğlu nezaretinde yapmış olduğu çalışmalarda 7 yıldır üst üstte aldıkları başarının haklı gururunu yaşarken, bu başarıların tesadüf olmadığını da kanıtlamış oldular.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beden Eğitimi Öğretmeni Kaptanoğlu; “Özel İKEM Ortaokulu bayan yüzme takımı sporcuları, elde ettikleri bu başarı ile Mayıs ayında Marmaris’te düzenlenecek olan Türkiye Ortaokullar arası yüzme şampiyonluğuna katılma hakkı kazanarak, Hatay’ı onurlandırmak için mücadele edecekler” dedi.

İKEM Koleji Kurucu Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz da eğitim ve basketboldaki başarılarına, yüzme dalıyla bir halka daha eklediklerinin altını çizerek; “Bu başarımızın kolay-kolay kırılacak tesadüfü başarı olmadığını 7. şampiyonluğumuzla kanıtladık. Bu başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyor ve yüzme takımımızı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat Kaptanoğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here