Homend Antakya, Tarsus’a Teslim Oldu!

0
69

homend antakya9Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu evinde Tarsus Belediyesi’ne 68-50 mağlup oldu. Takım Baş antrenörü Aydın Uğuz, ilk periyotta iyi bir savunma yapmalarına karşın, maçı kazanamadıklarını belirtti.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili bir şekilde başlayan temsilcimiz, üstün bir oyun ile ilk çeyreği 19-13 önde kapadı. İkinci çeyrekte de iyi bir performans ortaya koyan temsilcimiz, karşılaşmanın ilk yarısını 33-28’lik skorla önde kapadı.

Üçüncü periyoda ise aynı performansı sergileyemeyen temsilcimiz tuttuk bir oyun sergileyip sadece 8 sayı üretti. Rakibi de 24 sayı kaydedince, Homernd Antakya Belediyesi üçüncü periyodu 41-52 geride kapadı. Temsilcimizson periyotta da pek varlık gösteremeyince müsabakadan 50-68’lik skor ile mağlup ayrıldı.

Maç sonunda bir değerlendirme yapan Baş antrenör Aydın Uğuz; “İlk periyot çok iyi savunma yaptık ama maçı kazanamadık. Özellikle 3. periyodun ortalarında oyun disiplinini kaybettik. Kötü olmasak da hücumda çok sayı kaçırdık. Bu da oyuncularda stres yarattı. Tarsus bizden daha iyi oynadı. Kendilerini tebrik ediyorum” diyerek, artık önlerindeki maçlara bakacağını belirtti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde, bu sonuçla birlikte temsilcimiz aldığı 9 galibiyet ve elde ettiği 29 puanla ligde 7’ci sıradaki yerini korudu. Homend Antakya Belediyesi, ligin 21. haftasında 22 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Kayseri’de, Kayseri Kaski takımıyla karşılaşacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here