İKEM Koleji’nde 25. Yıl Gururu!

0
340

ikem koleji54Yılmaz; “Eğitim Bir Süreklilik İşidir”

25. kuruluş yıldönümü dolayısıyla okul bahçesinde bir etkinlik düzenleyen İKEM Koleji yönetimi, idaresi, öğretmenleri ve çalışanları öğrenci velileriyle bir araya geldi. Gecenin açılış konuşmasını yapan İKEM Koleji Kurucu Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz, iki katlı bir binada 150 öğrenciyle eğitime başladıklarını hatırlatarak, şimdi ise bini aşkın öğrenciyle kamuoyunun karşısında olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Genel Müdür Yılmaz, Kolej içerisinde kurdukları laboratuarlar, atölyeler, kulüpler ve çalışma birimleriyle her öğrencinin dersleri dışındaki faaliyetlerle de ilgilenmelerini, derste teorik olarak başlayan eğitimlerinin ders dışında pratiğe dönüşmesini sağladıklarını da vurguladı.

ikem koleji55

Dershanelerin özel okullara dönüştürülmesi gibi ciddi bir adıma da dikkat çeken Levent Yılmaz; “Dershanelerin özel okullara dönüştürülmesi, beraberinde aynı ciddiyette sorunlar da getirecektir diye düşünüyorum. Bu sorunların başında eğitimde nitelik durumu gelecektir. Ancak zamanla bu niteliği gösteremeyen kurumların sistemin dışında kalması kaçınılmaz olacaktır. Eğitim bir süreklilik işidir. Bu sürekliliği yaşamak, yaşatmak durumundayız” dedi.

ikem koleji56

İKEM Koleji’nin 25. Kuruluş yıldönümü etkinliklerine İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve diğer konuklar ile öğrenci velileri ilgi gösterdi.

Gecede 10 ile 20 yıl arasında eğitime hizmet etmiş öğretmen ve personele plaket takdim edildi. İKEM’li öğrenciler, Latin Müziği eşliğinde samba dansı gösterisi de sundu. Öğrencilerin oluşturduğu orkestra eşliğinde Berkay Çetin Çelik ile İlayda Alkan Türkçe, ayrıca biri erkek 6 öğrenciden oluşan grup da yabancı şarkılar seslendirdi. Kutlama gecesinin finalinde Adana’dan katılan müzik grubunun söylediği şarkılarla konuklar gönüllerince eğlendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here