İkem, Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinliklerinde!

0
86

ikem koleji3Bu yıl Arsuz’da 8.si düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür etkinlikleri kapsamında 18–19 Ağustos tarihleri arasında İKEM Koleji, Füsun Sayek evinde çocuk çalıştayın da Arsuz halkı ile bir araya geldi.

Füsun Sayek evinde düzenlenen çocuk çalıştayında İKEM Koleji öğretmenleri Esra Salkın, Serdar Baki, Zeynep Uygur, Gözde Karaca ve okul idarecileri de hazır bulundu. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür etkinliklerinde, öğrenciler ile her yaştan çocuğa seramik ve ahşap atölyesi çalışmaları sunarak, çocuklarında uygulamalar yapması ile yaratıcılıklarını ifade etmeleri sağlandı.

Etkinliğe katılan Arsuz halkının da büyük ilgisiyle karşılaşan İKEM öğretmenleri, uygulamalı olarak çocuklara seramikten Arsuz konulu tablet çalışmaları, ahşap atölyesinde ahşap topaçlar yaparak topaçlarını renklendirdiler.

Özel İKEM Koleji Kurucusu ve Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz; “Kolej olarak Arsuz’da 8.si düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür etkinliklerinde okul atölyelerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz seramik ve ahşap çalışmalarımızın sadece okul içinde sınırlı olmadığını, birçok sanatsal ve kültürel faaliyetlere destek vererek paylaşımda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here