İkem 23. Yılında 20. Mezunlarını Törenle Mezun Etti

0
337

ikem mezuniyet1İKEM Anadolu Lisesi 23. yılında 20. mezunlarını İKEM Bahçesinde kep giyme töreniyle mezun etti. 2012 – 2013 Eğitim Öğretim yılında 67 öğrencisini mezun eden İKEM Koleji okul bahçesinde yapılan mezuniyet törenine İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Okul Kurucuları Tevfik Öz ve Levent Hakkı Yılmaz ile eşleri, 67 öğrencinin velileri ve yakın akrabaları da katıldı.

Edebiyat öğretmenleri Neslihan Üs ile Ercan Demir’in sunduğu programda bir konuşma yapan 12. sınıflar sınıf öğretmeni Meltem Hırfanoğlu; “Biz İKEM Koleji olarak sizleri Türkiye Cumhuriyeti ve bu Cumhuriyetin mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimleri ışığında yetiştirdik. Diplomalarınızı bu anlamlı günde almanız ise hepimiz için ayrı bir önem taşımaktadır. Hepimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Geçlik ve Spor Bayramını kutlarken Ulu Önder’in ışığında her zaman yolunuzu aydınlatmasını dilerim. Artık veda vakti! İKEM’li olmanın farkını her zaman yaşayacağınız hayatınızda şansınız bol, yıldızınız parlak olsun” dedi.

ikem mezuniyet2

Daha sonra okul birincisi Özge Özmen bir konuşma yaparak “Bu okulun her köşesi bir anlam ifade ediyor. Şimdi ise yuvam olan bu okuldaki son günlerimi yaşıyorum. Buradan ayrılmak benim için gerçekten zor olacak ama İKEM’in bir parçası olduğum ve İKEM’in bana kazandırdıkları ile yoluma devam edeceğim için mutluyum” diye konuştu. Özmen, geçen sene devraldığı okul flamasını Mehmet Ali Şenel’e teslim etti.

Konuşmaların ardından diploma törenine geçildi. Diplomalarını alan 67 öğrenci 10 Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya attılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here