İhtiyaç Sahipleri Akülü Araçlarına Kavuştu

0
49

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ihtiyaç sahiplerinin talebi doğrultusunda alınan altı elektrikli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Teslim töreninde konuşan Başkan Tosyalı; “İskenderun Belediyesine gelen akülü araç taleplerini tamamlamış durumdayız. Mutlulukları bize yeter” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesine müracaat ederek ihtiyaç bildiren ve yaptıkları araştırmalar sonrasında tespit ettikleri 6 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyelerini belediye binası önünde törenle teslim etti.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar sosyal projeleri önemsediklerini kaydeden Başkan Tosyalı; “Bu kardeşlerimiz bizim için engelli değil. Böyle bir ihtiyaçları mevcuttu. Bizler de İskenderun Belediyesine gelen akülü araç taleplerini tamamlamış durumdayız. Bundan sonra da gelecek talepler olursa onları da değerlendirerek kendilerine teslim etmek için çaba sarf edeceğiz. Şuan onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur, güle-güle kullansınlar” şeklinde konuştu.

Akülü tekerlekli sandalyelerini alan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise oldukça mutlu olduklarını, Belediye Başkanı Tosyalı ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade ettiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here