İGC’ye Yönetiminden Protokol Ziyaretleri

0
205

igc ziyaret34İlk Ziyaret Tuğgeneral Polat’a

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Saçar, Sabahattin Uygun, Selami Ergüven, Hilmi Diken, Yılmaz Akpınar, Diyap Atar ve Ömer Soylu, 39. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret öncesinde İGC Başkanı Cıncık, Tugay’ın ziyaret defterini imzaladı ve Tuğgeneral Polat ile birlikte anı fotoğrafı çektirildi.

İGC Yönetim Kurulu üyelerini büyük bir nezaketle karşılayan Tuğgeneral Hasan Polat, başarı dileklerini iletti. İGC Başkanı Veysel Cıncık, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ziyaret sırasında gündemle ilgili sohbet edildi.

igc ziyaret36

Başsavcı Akın da Ziyaret Edildi

İGC Yönetimi daha sonra İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Kamil Türkdönmez ile Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın tarafından çok sıcak şekilde karşılandılar.

Başsavcı Akın, ziyarete teşekkür ederek, basının önemli bir kamu görevi üstlendiğini, demokrasilerde 4. kuvvet olarak basının yasalar çerçevesinde yaptıkları yorum ve haberlerle halkı aydınlattıklarını belirtti. Akın, gazeteciliğin çok önemli bir görev olduğuna dikkati çekerek, bunun art niyetle kullanılmasının büyük sakıncalar doğuracağını ifade etti.

igc ziyaret37

STK’lar arasında Gazeteciler Cemiyeti’nin önemli bir yeri olduğunu da belirten Başsavcı Akın; “Gazeteciler topluma ayna tutarken doğruluktan, dürüstlükten ayrılmamalıdır. Biz hukuk adamı olarak yasalar çerçevesinde basına destek vermekteyiz. Bu işten ekmeğini kazanan tüm arkadaşları kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. İGC Yeni Yönetimi’ne de başarılar diliyorum” dedi.

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Akın, Adalet önünde her vatandaşın eşit olduğunu, Adaletin terazisinin hassas tarttığını da belirtti. İGC Başkanı Veysel Cıncık da Başsavcı Akın’a kabulünden dolayı teşekkür etti. Cıncık, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi olarak yapacakları ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi de verdi.

igc ziyaret35

Son Ziyaretler Jandarma Komutanı ve Başhekim Yıldırım’a

İGC Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez’i de makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaret sırasında Binbaşı Türkdönmez, yönetim kurulu üyelerini kutlayarak başarılar diledi.

İGC Yönetim Kurulu’nun bir başka ziyareti Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım’a oldu. İGC Başkanı Veysel Cıncık, Başhekim Yıldırım’ı, bir süre önce evlenen oğlu nedeniyle tebrik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here