İGC’den Bayramlaşma Programı!

0
21

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), üyelerine yönelik bir bayramlaşma programı düzenledi. Bayram önncesi gerçekleştirilen programa, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da katıldı.

Cemiyetin üyelerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte konuşan İGC Başkanı Diyap Atar meslektaşlarının bayramını kutlarken, sağlıklı ve huzurlu bayramlar diledi. Daha sonra söz alan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da; “Gazetecilerin bayramlaşma programında bulunmaktan son derece mutluyuz. Bölgemizde bulunan gazeteci arkadaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum. Gazetecilik gerçekten çok önemli bir meslektir. İskenderun’da bulunan gazeteciler festival boyunca haberleriyle bizlere destek verdi. Hepinize ayrı-ayrı teşekkür ederim” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de; “Tüm gazetecilerin bayramlarını kutluyorum. Bölgemizin kalkınması için gazetecilerin duyarlılıkları bizler için çok önemli. Mesleğini hakkıyla yapan tüm gazetecilerimize saygı duyuyoruz. Basın halkın ortak sesidir. Bu konuda bölgemize katkı sunan ve destek veren tüm gazetecilerimizin bayramlarını kutluyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here