İGC Yönetimi, Eczacı Teknisyenlerini Ağırladı

0
71

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetim kurulu’na kutlama ziyaretleri sürüyor. Dün İskenderun Eczacı Teknisyenleri Yönetim Kurulu İGC yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Dernek Başkanı Cemal Çelik, basın mensuplarının seslerini duyurmakta büyük destek olduğunu belirterek; “Şu anda covid nedeniyle büyük risk altında olan mesleklerden biriyiz. Covidli hasta bize gelerek ilaç istiyor. Reçetesini, verdiği parayı tutmak zorunda kalıyoruz. Bir kısmı normalmiş gibi geziyor. Hastalığın ne kadar tehlikeli olduğunu hala anlayamayanlar var” şeklinde konuştu.

Çelik, eczacı teknisyenlerinin artık 2 yıllık üniversitelerden yetişeceğini ifada ederek, şu anda 18 ayrı üniversite bünyesinde bu okulların eğitime başladığını belirtti.

Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün bir tablosunu İGC Yönetimine armağan etti.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli bu çok anlamlı hediyeye teşekkür ederek; “Yerel basın her türlü zorluğa, sıkıntılara karşı görevini yapmayı sürdürüyor ve sürdürecek. Ziyaretinize ve bu çok değerli hediyenize teşekkür ederiz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here