İGC Üyeleri ve Protokol İftar Yemeğinde Buluştu

0
34

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından üyelerine yönelik verilen iftar programına, kent protokolü de katıldı. İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, iftar programına gelen üyeler ve aileleriyle tek-tek ilgilendi. Basın mensuplarıyla birçok ortamda birlikte çalışan protokol üyeleri de gazetecileri iftar yemeğinde yalnız bırakmadı.

Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği iftar yemeğine; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, Basın İlan Kurumu (BİK) Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak ile İGC üyeleri ve aileleri katıldı.

İftar programı sonrasında kısa bir konuşma yapan Başkan Diyap Atar; “Ramazan ayının özelliği bir arada bulunmak ve iftarları birlikte yapmaktır. Gazeteciler Cemiyeti olarak üyelerimiz ve aileleriyle birlikteyiz. Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan protokol üyelerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programına katılan Protokol üyeleri adına kısa bir teşekkür konuşma yapan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de; “İGC Başkanı Diyap Atar nezdinde tüm yönetimi ve gazetecileri kutluyorum. Ailece güzel bir iftar programı oldu birliğimizin daim olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında ise Basın İlan Kurumu’nun teşekkür belgeleri, protokol üyeleri tarafından gazetecilere dağıtıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here