İGC, Gelişim ve Palmiye Hastaneleri ile Protokol İmzaladı 

0
34

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) üyelerini kapsayacak şekilde, Gelişim ve Palmiye Hastaneleri ile ‘İndirimli Tarife’ protokolü imzalandı. İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ile Hastanelerin Genel Koordinatörü Ozan Yaşar arasında imzalanan protokole göre, İGC üyelerine yapılacak indirimler şu şekildedir:

1) Hak sahiplerinin SGK mensubu olması halinde, SGK’lı hastalara uygulanan güncel fark ücretlerinden ayakta tedavi (muayene ve tetkik) fark ücretlerin de %15 indirim, yatarak ve günübirlik tedavi (ameliyat, yatış, yatak ücretleri vb.) %10 indirim uygulanacaktır. SGK tarafından ödenmeyen SUT dışı hizmet ve tedaviler için güncel uygulanan hastane cari fiyatları üzerinden %5 indirim uygulanacaktır.

2) SGK tarafından karşılanmayan ve tamamı ödenmeyen özellikli malzeme tutarları, güncel ve uygulanan hastane cari fiyatları üzerinden hastalardan tahsil edilecektir. SGK tarafından karşılanmayan ve tamamı ödenmeyen malzemelerle ilgili sağlık kuruluşu hastayı bilgilendirmek zorundadır. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here