İDÇspor’dan Payas Belediyespor 1975’e Jest!

0
309

idçspor jest2013-2014 futbol sezonunda ilimizi yine 2. Ligde temsil edecek olan İskenderun Demir Çelikspor, sahası sıkıntısı yaşayan profesyonel lig takımlarımızdan Payas Belediyespor 1975 ile sahasını paylaşarak büyük bir jest yaptı. İskenderun Demir Çelikspor ile Payas Belediyespor 1975, bu sezon İskenderun Beş Temmuz Stadı ile İSDEMİR stadını dönüşümlü olarak kullanacak.

Yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak olan İskenderun Demir Çelikspor’un Kulüp Hukuk Danışmanı Cihan Önal, yeni sezon öncesinde gelişmeler hakkında bilgi verdi. Önal, geçen yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de şampiyon olarak 3. Lige merhaba diyen ilimiz temsilcisi Payas Belediyespor 1975’in bu sezon maçlarını hem 5 Temmuz Stadında hem de İsdemir Stadında yapacağını belirtti. Önal; “Bu sezon ilimizi 3. ligde temsil edecek olan Payas Belediyespor 1975 futbol takımının sahasının onarımda olması nedeniyle, lig maçlarını İskenderun 5 Temmuz ve İSDEMİR stadında yapacak. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kulüp Başkanımız Cengiz Gül ile görüşerek saha talebinde bulundu. Yapılan görüşme neticesinde Başkanımız Gül, Payas Belediyespor’a İskenderun Beş Temmuz ve İSDEMİR stadını ücretsiz kullanımına izin verdi” diye konuştu.

Ligde bu sezon profesyonel ligde oynayacak olan İskenderun Demir Çelikspor ve Payas Belediyespor 1975 takımları, İskenderun 5 Temmuz stadını ve İSDEMİR stadını, saha zemininin durumuna göre dönüşümlü olarak kullanacaklar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here