İDÇspor’da Altyapı Seçmeleri Başladı

0
366

idçspor seçme2Geleceğin futbolcularını yetiştirmek ve mevcut yetenekli futbolcuların elinden tutup Türk futboluna kazandırmak için kollarını sıvayan İskenderun Demir Çelikspor, bir hafta sürecek olan 1997-2002 doğumlu futbolcu seçmelerine başladı.

Kentimizi Spor Toto 2. Lig’de temsil eden İskenderun Demir Çelikspor Kulübü, bölgemizdeki başarılı çocukları ortaya çıkarıp, altyapısı kadrosunda onları daha da yetiştirip kulübün A takımına ve Türk futboluna kazandırmayı hedefliyor.

İskenderun 5 Temmuz stadında Altyapı Koordinatörü Bekir Yardımcı, Teknik Direktör Bedi Cabbas ve Antrenör Oktay Esmer öncülüğünde gerçekleştirilen 1997-2002 yaş grubu alt yapı seçmeleri başladı. Yoğun bir ilgi altında başlayan seçmelerde, geleceğin futbolcuları seçilebilmek için bütün hünerlerini ortaya koyuyorlar. Seçmeler bir hafta sürecek. Burada yapılan seçmelerin akabinde, önümüzdeki haftalarda da İSDEMİR ve İskenderun Dış Sahada bir kez daha seçmeler yapılacak.

A Takım Seçmeleri 15 Temmuz’da

Öte yandan, yeni sezon için güçlü bir ekip oluşturmayı hedefleyen Kırmızı-Lacivertli ekip İskenderun Demir Çelikspor, A takımı için de bu bölgenin gençlerinin katılacağı futbolcu seçmelerini 15 Temmuz’da İSDEMİR tesislerinde yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here